Igor Grosu spune că PAS nu va merge la anticipate alături de unioniști sau PPDA

PAS, cel mai probabil, va merge singur la aceste alegeri anticipate. Declarația a fost făcută de către președintele interimar Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, la TV8. Liderul...

PAS, cel mai probabil, va merge singur la aceste alegeri anticipate. Declarația a fost făcută de către președintele interimar Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, la TV8.

Liderul PAS consideră că formațiunea nu ar trebui să formeze un bloc cu alte partide, așa cum a fost la scrutinele precedente și le sugerează unioniștilor să se grupeze într-un pol.

„Noi am avut experiența a două blocuri și, din prisma acestor experiențe și a ultimelor alegeri, consider că e bine să ne concentrăm eforturile în două părți: pe de o parte – cei care pledează mai activ, mai pronunțat pentru apropierea cu România, vorbesc de unioniști – e bine să se regrupeze. Pe de altă parte – noi vom merge cu mesajul nostru pro-european”, a declarant Grosu.

Amintim că la alegerile parlamentare din 2019, PAS a mers într-un bloc, alături de Platforma DA, condusă de Andrei Năstase.

In this article