Igor Grosu: Avem probleme în fracțiunea PAS

Candidatul Maiei Sandu la funcția de premier, Igor Grosu a confirmat că i-a spus vicepreședintelui Parlamentului, Alexandr Slusari, că PAS-ul nu-l va vota pe Grosu...

Candidatul Maiei Sandu la funcția de premier, Igor Grosu a confirmat că i-a spus vicepreședintelui Parlamentului, Alexandr Slusari, că PAS-ul nu-l va vota pe Grosu la funcția de premier, transmite Telegraph.md.

Președintele interimar al PAS a afirmat că partidul său nu era gata să-l voteze la funcția de prim-ministru, din cauza că sunt probleme în interiorul formațiunii.

Eu m-am apropiat de coleg și i-am spus că în situația asta s-ar putea să nu avem o… că avem probleme în fracțiune. Nu am reușit să-i spun că la un moment dat a apărut ideea: vedem cum decurg dezbaterile, rămân ei în sală, nu rămân, că nu era clar ce au pus la cale și am convenit cu colegii că, când ne apropiem de momentul votului, cerem o pauză, ne mai convocăm o dată, analizăm ce s-a întâmplat și luăm o decizie, pentru că erau opinii și pro și contra”, a explicat Grosu la emisiunea „Cabinetul din Umbră” de la JurnalTV.

Totodată, Igor Grosu a confirmat că i-a spus lui Slusari că PAS ar urma să nu voteze, însă în anumite circumstanțe.

In this article