Igor Dodon: Sunt împotriva revenirii la județe. Ceea ce a fost făcut la sfârșitul anilor 90 de fostul premier, numit de popor “galoș”

Reforma administrativă, care presupune lichidarea raioanelor și a satelor mici nu va trece, atâta timp, cât eu voi fi în funcția de Președinte al Republicii Moldova. Declarația a...

Reforma administrativă, care presupune lichidarea raioanelor și a satelor mici nu va trece, atâta timp, cât eu voi fi în funcția de Președinte al Republicii Moldova. Declarația a fost făcută de către Igor Dodon în cadrul emisiunii live.

“Sunt împotriva revenirii la județe. Ceea ce a fost făcut la sfârșitul anilor 90 de fostul premier, numit de popor “galoș”, Ion Sturza, care acum este consilierul Maiei Sandu. Ei atunci au lichidat raioanele și au făcut județe. Vă promit, cât voi fi Președinte, nu vor fi lichidate raionale și primăriile. La noi de lichidări se ocupă Maia, ea a vrut să închidă școlile, spitalele, acum raioanele și primăriile. Această reformă nu va trece”, a declarat Dodon.

In this article