Igor Dodon: Strategia Maiei Sandu este de a distruge producătorul autohton

Igor Dodon a amintit că în 2019, Maia Sandu în calitate de premier a insistat și a blocat programul de reparație a drumurilor din țară. Maia Sandu propune...

Igor Dodon a amintit că în 2019, Maia Sandu în calitate de premier a insistat și a blocat programul de reparație a drumurilor din țară.

Maia Sandu propune să stăm cu mâna întinsă spre europeni și Occident pentru următoarea doză de credit, a declarat Igor Dodon, în cadrul unui briefing. Candidatul la funcția de președinte a țării susține că oponentul său va deschide piața moldovenească pentru concernele externe care vor distruge producătorul autohton.

”Noi avem nevoie de împrumuturi dar nu pentru consum. Noi avem nevoie de împrumuturi pentru infrastructură. Noi ne propunem să dezvoltăm economia, să construim parcuri industriale, să susținem producătorul autohton dar nu să deschidem piața noastră pentru concernele externe care vor distruge producătorul autohton. Aceasta e strategia doamnei Maia Sandu, nu a mea”, a spus Dodon.

Igor Dodon i-a îndemnat pe agenții economici din țară să se gândească foarte bine pe cine vor susține în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.

” Pe cea care vrea să aducă concerne internaționale și să distrugă producătorul autohton, sau cei care vor să dezvolte economia națională și să susțină producătorul autohton, să construiască parcuri industriale, să investească în continuare în drumuri”, a menționat Dodon.

El a amintit că, în august 2019, Maia Sandu în calitate de premier a insistat și a blocat programul de reparație a drumurilor din țară.

”Noi anul acesta nu am blocat niciun drum, din contra noi am mers cu investiții majore în economie”, a spus Igor Dodon.

In this article