Igor Dodon: Stimați și unii nestimați oponenți politici, totul abia începe, eu vă promit că totul abia începe

Totul abia începe. Acesta a fost mesajul adresat de Igor Dodon oponenților săi politici la încheierea mandatului de președinte al Republicii Moldova. Șeful statului a declarat, într-o adresare...

Totul abia începe. Acesta a fost mesajul adresat de Igor Dodon oponenților săi politici la încheierea mandatului de președinte al Republicii Moldova. Șeful statului a declarat, într-o adresare către popor, că perioada următoare va fi una foarte interesantă, când se finalizează o partidă și imediat începe alta.

”Stimați și unii nestimați oponenți politici, totul abia începe, eu vă promit că totul abia începe”, a spus Dodon.

Igor Dodon a declarat că cel mai important lucru pentru el în continuare este să confirme încrederea celor 700 mii de cetățeni care l-au votat la alegerile prezidențiale.

”Sunt obligat să-i reprezint și să lupt pentru interesele lor. Mă voi asigura ca noua guvernare și noul președinte să ia decizii și să lucreze pentru toți cetățenii și pentru țară”, a menționat șeful statului.

Igor Dodon a reiterat că, din 24 decembrie, responsabilitatea pentru situația din țară îi va reveni noului președinte Maia Sandu și echipei sale.

”Au fost multe critici în adresa mea și a Guvernului Chicu din partea celor care preiau responsabilitatea totală din ziua de mâine, nu poimâine, dar mâine  responsabilitatea este pe voi. Am văzut critici, foarte multe promisiuni electorale. Noi vom urmări cum le îndepliniți. Vom înțelege a fost demagogie electorală sau sunteți oameni responsabili. Noi vă vom ajuta să fiți responsabili, știm cum”, a declarat Dodon.

Igor Dodon a mai spus că revine la cârma PSRM. Pe data de 30 decembrie va avea loc Congresul formațiunii, unde a fost înaintat pentru a fi ales în funcția de președinte al PSRM. Dodon a menționat că și în continuare va da dovadă de maturitate politică, iar toate deciziile pe care le va aproba vor fi în interesul cetățenilor.

In this article