Igor Dodon spune că va fi în continuare alături de cetățeni și le va oferi tot suportul necesar

Președintele Igor Dodon își continuă vizitele în teritoriu. Astăzi, Igor Dodon vizitează raioanele Taraclia, Vulcănești, Ceadîr Lunga și Comrat.  În dimineața acestei zile, președintele a vizitat Biserica „Sf....

Președintele Igor Dodon își continuă vizitele în teritoriu. Astăzi, Igor Dodon vizitează raioanele Taraclia, Vulcănești, Ceadîr Lunga și Comrat. 

În dimineața acestei zile, președintele a vizitat Biserica „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din satul Albota, Taraclia, care marchează hramul. Ulterior, cu ocazia aniversării a 110-a de la înființarea volostei Taraclia, împreună cu prim-ministrul țării, Ion Chicu, președintele raionului Taraclia, Ivan Paslari, și ambasadorul Republicii Bulgaria în Republica Moldova, Evgeni Stefanov Stoytchev, a participat la ceremonia de inaugurare a monumentului lui Ivan Berov – fost staroste (primar) al Taracliei.

Președintele le-a transmis locuitorilor din raion că va fi în continuare alături de ei și le va oferi suportul necesar. Dodon a dat asigurări că și pe viitor va depune toate eforturile pentru a dezvolta localitățile țării. De asemenea, Igor Dodon le-a mulțumit pentru votul acordat în cadrul alegerilor prezidențiale. În Taraclia, pentru Igor Dodon au votat 92,95% dintre alegători.

Igor Dodon a declarat că va vizita toate raionale și satele în care cetățenii au votat masiv pentru el la alegerile din noiembrie. Dodon a dat asigurări că va continua să ajute oamenii și după încheierea mandatului de președinte al țării.

In this article