Igor Dodon spune că agentul economic, care a vândut bilete pentru cursa de la Paris, va fi sancționat

Agenția de turism, care a vândut bilete de avion pe cursa Paris-Chișinău, chiar dacă aceasta nu a fost autorizată de autorități, va fi sancționată. Declarația a fost făcută...

Agenția de turism, care a vândut bilete de avion pe cursa Paris-Chișinău, chiar dacă aceasta nu a fost autorizată de autorități, va fi sancționată. Declarația a fost făcută de președintele țării, Igor Dodon, la PRIME.

“Întrebarea este către compania turistică, care a organizat această aventură. Agentul a vândut bilete fără să aibă autorizație pentru charter. Oamenii nu sunt vinovați, iar compania respectivă nici nu a încercat să vadă dacă există autorizație. Compania va fi sancționată, acum se ocupă organele autorizate. Este anchetată”, a declarat Igor Dodon.

Precizăm că aproape 200 de moldoveni au devenit victime ale unei companii, care le-a vândut bilete la avion pentru o cursă neautorizată de Comisia pentru Situații Excepționale de la Chișinău. Oamenii au rămas blocați pe Aeroportul din Paris, iar reprezentanții companiei nu le-au răspuns la telefon, pentru a clarifica lucrurile.

In this article