Igor Dodon: Scopul lui Plahotniuc este să aibă 30 de deputați, să ne pună pe noi cu Maia Sandu cap în cap

Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor, prin intermediul a 30 de deputați din Parlament, au pus la cale un proiect capcană prin care să-i pună cap în cap pe...

Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor, prin intermediul a 30 de deputați din Parlament, au pus la cale un proiect capcană prin care să-i pună cap în cap pe Igor Dodon și Maia Sandu, ca astfel să poată controla din nou instituțiile statului, în special cele de drept. De această părere este președintele Igor Dodon, care susține că unicul scop al celor doi fugari este de a opri investigațiile pe frauda bancară și procesul de revenire în proprietatea statului a Aeroportului  Internațional Chișinău.

Președintele susține că proiectul Plahotniuc-Șor este promovat în Parlament de Andrian Candu care controlează 30 de deputați.

”16 pe care i-a rupt de la PDM, 9 – de la Șor și 3-5 conserve oligarhice de pe dreapta. Scopul lui Plahotniuc este să aibă 30 de deputați, să ne pună pe noi cu Maia Sandu cap în cap pe subiecte politice, integritate, corupție, filmulețe, ca noi să nu putem discuta, și pe urmă să joace între noi. Așa cum a făcut-o toți anii aceștia. Acesta este scopul proiectului Șor-Candu”, a declarat Dodon la N4.

”Dacă cineva de pe dreapta nu înțelege acest lucru, atunci vor cădea în această capcană. Eu nu am de gând să cad în această capcană”, a spus președintele.

In this article