Igor Dodon: Puterea absolută a venit pe neașteptate pentru PAS

Președintele PSRM, Igor Dodon, consideră că PAS nu s-a așteptat să obțină puterea absolută în urma alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie. Liderul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a...

Președintele PSRM, Igor Dodon, consideră că PAS nu s-a așteptat să obțină puterea absolută în urma alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie. Liderul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a declarat, la NTV Moldova, că acest rezultat a pus în dificultate PAS, care de acum încolo este unicul responsabil de tot ce se va întâmpla în țară. 

”A fost o surpriză și pentru ei, deoarece nu se așteptau la un asemenea rezultat. Nu întâmplător au avut tentative de a bloca votul cetățenilor din stânga Nistrului. Dar au obținut acest scor, așa că vom vedea cum se va reflecta acest rezultat asupra situației din țară”, a declarat liderul PSRM. 

Dodon a mai declarat că scorul obținut de Bloc la alegerile de duminica trecută este unul realist. Echipa are o experiență bogată în opoziție și acum este gata de muncă. Potrivit liderului socialist, deputații din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor vor veghea activitatea noii guvernări și nu vor permite ca acțiunile PAS să fie în detrimentul intereselor cetățenilor.

In this article