Igor Dodon: Pensionarii vor beneficia și de un suport unic de 1000 de lei

Mamele cu mulți copii trebuie să beneficieze de un ajutor separat de 20 de mii de lei, bani primiți de la stat. Alocația face parte din cadrul proiectului...

Mamele cu mulți copii trebuie să beneficieze de un ajutor separat de 20 de mii de lei, bani primiți de la stat. Alocația face parte din cadrul proiectului “Capitalul matern”, care va fi implementat la inițiativa președintelui Igor Dodon.

Candidatul independent la funcția de șef al statului a făcut această declarație în cadrul unei runde de dezbateri la postul de televiziune, la care nu a participat, însă, și lidera PAS, Maia Sandu.

În cadrul dezbaterilor, candidatul independent a adus vești bune și pentru pensionari. Igor Dodon a declarat că indexarea pensiilor în anul care vine va fi de 10 la sută, iar pensionarii vor beneficia și de un suport unic de 1000 de lei. Dodon a precizat că banii pentru aceste inițiative vor proveni din surse interne.

“Avem nevoie de 2 miliarde de lei, pentru implementarea acestor inițiative. Acești bani îi vom obține din surse interne, așa cum am făcut și în acest an greu”, a declarat Igor Dodon.

 

 

 

In this article