Igor Dodon nu vede nicio formă de coaliție în Parlament

La această etapă, în Parlament nu există niciun fel de coaliție, a declarat Igor Dodon, în cadrul emisiunii live de vineri. Președintele a declarat că, PSRM va examina...

La această etapă, în Parlament nu există niciun fel de coaliție, a declarat Igor Dodon, în cadrul emisiunii live de vineri. Președintele a declarat că, PSRM va examina oportunitatea creării sau nu a coalițiilor pe termen scurt și mediu după Anul Nou când va reveni în funcția de președinte al PSRM.

Igor Dodon a menționat că, până la sfârșitul acestui an, nu vede nicio formă de coaliție în Parlament. Președintele în exercițiu a precizat că până atunci vor fi votate proiectele de lege necesare cetățenilor.

Igor Dodon a respins orice fel de speculații și a reiterat că nu va accepta transfugi în fracțiunea PSRM.

”Acest lucru l-am menționat în februarie 2019, după alegerile parlamentare, că fracțiunea PSRM poate să crească doar în mod natural, dar să acceptăm deputați din alte fracțiuni, lucrul acesta nu-l vom admite. Cred că acest lucru este corect și cinstit față de cetățenii noștri”, a spus Dodon.

Președintele în exercițiu a precizat că, în prezent, există un Guvern minoritar, în frunte cu Ion Chicu, care este susținut de 40 de parlamentari: 37 de deputați PSRM și trei deputați independenți.

In this article