Igor Dodon: În fiecare zi de luni, la ora opt, Maia Sandu participa la o ședință, la președinție

Când era premier, în fiecare zi de luni, Maia Sandu mergea la președinție, unde participa la o ședință comună cu șeful statului Igor Dodon și speakerul Zinaida Greceanîi....

Când era premier, în fiecare zi de luni, Maia Sandu mergea la președinție, unde participa la o ședință comună cu șeful statului Igor Dodon și speakerul Zinaida Greceanîi. Despre aceasta a povestit președintele Dodon, într-un interviu la Radio Europa Liberă.

„Pe timpul Guvernului Maia Sandu, noi în fiecare luni, la ora opt, ne vedeam la președinție. Președintele țării, Igor Dodon, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și prim-ministrul Maia Sandu. Exact același lucru. Și nu a afectat pe nimeni. Numai nu făceam conferință de presă. Acum am hotărât să nu fie la președinție, ci să fie pe o platformă neutră, la Iorga, și eu cred că dialogul acesta este bun”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că liderul PAS, Maia Sandu, de mai multe ori l-a criticat pe actualul premier Ion Chicu, pentru că acesta participă la ședințele de luni, cu președintele Igor Dodon și speakerul Zinaida Greceanîi. Sandu susține că Ion Chicu “merge la pocloane la președinte”.

In this article