Igor Dodon: În bugetul pentru anul viitor este prevăzută alocarea mijloacelor financiare pentru reparația drumului de legătură din Condrița

Datorită implicării lui Igor Dodon, locuitorii din Condrița vor fi conectați la conducta de gaze naturale, în suburbie va fi construită o grădiniță și va fi restabilit transportul...

Datorită implicării lui Igor Dodon, locuitorii din Condrița vor fi conectați la conducta de gaze naturale, în suburbie va fi construită o grădiniță și va fi restabilit transportul interurban. Candidatul la funcția de președinte al țării a declarat că toate aceste probleme i-au fost comunicate în cadrul vizitei pe care a avut-o acum o lună în localitate.

Igor Dodon a anunțat, în cadrul emisiunii de vineri, că pentru a fi conectați la conducta de gaz locuitorii trebuie să depună o cerere la primărie. Dodon a precizat că pentru conectare cetățenii trebuie să plătească suma de 2900 de lei, datorită unei decizii aprobate în perioada când Igor Dodon era în funcția ministru al Economiei.

Candidatul la funcția de președinte al țării a mai comunicat că anul viitor în localitate va fi deschisă o grădiniță. Consiliul Municipal Chișinău deja a identificat edificiul necesar.

De asemenea, Igor Dodon a precizat că în bugetul pentru anul viitor este prevăzută alocarea mijloacelor financiare pentru reparația drumului de legătură din Condrița.

Igor Dodon a mai precizat că în cadrul vizitei la Condrița oamenii l-au informat că el este primul șef de stat care în cei aproape 30 de ani de independență a vizitat localitatea, în pofida faptului că în apropiere se află Reședința președintelui țării.

In this article