Igor Dodon: Dreapta politică nu mai există demult în Moldova

Președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat într-un interviu pentru presa de la Chișinău că în Moldova nu există dreaptă politică, ci o marionetă care face ce i se...

Președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat într-un interviu pentru presa de la Chișinău că în Moldova nu există dreaptă politică, ci o marionetă care face ce i se indică. Potrivit liderului socialiștilor, astăzi în Moldova nu avem partide autentice de dreapta. Toate aceste formațiuni sunt sateliți sau dirijate din afara țării, care nu au niciun interes față de grijile reale ale moldovenilor.

” Dreapta politică nu mai există demult în Moldova, acolo avem doar niște marionete care fac ce li se spune, uită complet de interese naționale, patriotism, tradițiile noastre etc. Mi-aș fi dorit ca pe dreapta să avem măcar un partid moldovenesc, care să fie niște oponenți veritabili pentru partidele de stânga, să avem o dezbatere reală, nu una cu marionete și fundații străine, preocupate doar de geopolitică, nu de viața reală a moldovenilor”, a declarat liderul PSRM.

Igor Dodon și-a exprimat regretul că în Republica Moldova sunt multe partide, dar foarte puține autentice, așa cum sunt PSRM și PCRM.

In this article