Igor Dodon, despre protestele AUR în zona de securitate: AUR promovează agenda partidului pro-prezidențial

Acțiunile partidelor unioniste în zona de securitate pot provoca noi destabilizări în regiune. Atenționarea vine din partea ex-președintelui țării, Igor Dodon. “Anume de la astfel de acțiuni la...

Acțiunile partidelor unioniste în zona de securitate pot provoca noi destabilizări în regiune. Atenționarea vine din partea ex-președintelui țării, Igor Dodon.

“Anume de la astfel de acțiuni la noi s-a început războiul de pe Nistru la începutul anilor 90. Ce provocări fac ei? Fac special, pentru a destabiliza situația. Înțelegeți care sunt riscurile? Eu știu că AUR promovează agenda partidului pro-prezidențial, tot ceea ce fac cu protestele, vizita la domicilii…”, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii live.

Amintim că reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) protestează în zona de securitate, cerând să li se permite să intre în stânga Nistrului pentru a-și face campanie electorală. Aceștia au instalat corturi la punctul de trecere de la Varnița și au cerut ca președintele țării să convoace Consiliul Suprem de Securitate pe marginea acestui subiect.

In this article