Igor Dodon, despre gafa monumentală a Maiei Sandu, în Franța: Să le dați din deget consilierilor. Patru președinți ai R.Moldova au fost la Paris

Gafa monumentală a Maiei Sandu la Palatul Elysee din Paris a fost comentată de către fostul șef al statului, Igor Dodon. În cadrul emisiunii live, liderul PSRM a...

Gafa monumentală a Maiei Sandu la Palatul Elysee din Paris a fost comentată de către fostul șef al statului, Igor Dodon. În cadrul emisiunii live, liderul PSRM a explicat că de la independență și până astăzi, patru Președinți ai Republicii Moldova au efectuat vizite oficiale la Paris și au fost primiți la Palatul Elysee.

„Este greșeala consilierilor, care vor să o ridice în slăvi. Cel puțin 4 președinți au fost la Paris: Snegur, Lucinschi, Voronin și eu am fost în 2018. Și la Palatul Elysee am fost cu soția. Doamna Președinte, dați din deget consilierilor care vă scriu speech-ul, să fie mai atenți”, a declarat Igor Dodon.

Precizăm că în cadrul vizitei la Paris, Maia Sandu a ținut un speech în scuarul Palatului Elysee. Șeful statului a comis o gafă rușinoasă, spunând că este primul Președinte al Republicii Moldova, care a fost primit la Palat. Informația a fost tirajată de presa afiliată PAS și Maiei Sandu.

In this article