Igor Dodon, despre cei patru ani de mandat la Președinție: Cea mai mare realizare este că am fost alături de cetățeni

Cel de-al cincilea președinte al țării a declarat, astăzi în cadrul unei adresări către cetățeni, că a avut un mandat foarte dificil. Igor Dodon a divizat cei patru...

Cel de-al cincilea președinte al țării a declarat, astăzi în cadrul unei adresări către cetățeni, că a avut un mandat foarte dificil. Igor Dodon a divizat cei patru ani la președinție în trei etape: anii 2016-2019, perioada guvernării oligarhie; iunie 2019 – noiembrie 2019, etapa coaliției PSRM și Blocului ACUM și a treia perioadă în care PSRM și-a asumat responsabilitatea pentru situația din țară.

”A treia etapă a fost una dintre cele mai dificile perioade din istoria Republicii Moldova, poate cu excepția conflictului transnistrean, când noi am avut o conlucrare eficientă dintre președinte, speaker și premier”, a spus Dodon.

Șeful statului a declarat că cea mai mare realizare în această perioadă este că a fost alături de cetățeni.

”Personal am fost în peste 600 de localități, am ajutat direct peste 300 de mii de cetățeni: familii cu mulți copii, pensionari, veterani, copii bolnavi, interpreți. Cred că aprecierile adevărate urmează după ce voi pleca din funcția de președinte”, a menționat Dodon.

Cel de-al cincilea președinte al țării a declarat că nu regretă nicio decizie pe care a luat-o pe parcursul acestor patru ani.

”Orice decizie a fost asumată, legală și în interesul cetățenilor Republicii Moldova”, a spus președintele.

Igor Dodon mulțumit tuturor cetățenilor pentru onoarea de a fi președinte al  Republicii Moldova timp de 4 ani.

In this article