Igor Dodon: Ce pot să asigur în calitate de președinte – stabilitate, un alt președinte înseamnă haos

Igor Dodon spune că în calitate de Președinte poate să asigure stabilitate pentru cetățenii Republicii Moldova. În cazul în care la cârma statului va veni Maia Sandu, situația...

Igor Dodon spune că în calitate de Președinte poate să asigure stabilitate pentru cetățenii Republicii Moldova. În cazul în care la cârma statului va veni Maia Sandu, situația va fi una complicată și se poate ajunge până la neachitarea salariilor și pensiilor. Declarațiile au fost făcute la PRIME TV.

“Ce pot să asigur în calitate de președinte: o perioadă confortabilă, va fi stabilitate politică în Republica Moldova, va fi Guvern stabil, vor fi aprobate legi, inclusiv Legea bugetului, va fi asigurată achitarea pensiilor, a salariilor ș.a.m.d. Asta pot asigura, căci am cea mai mare formațiune în Parlament și pot asigura susținerea altor deputați. Ce va fi în al doilea scenariu, cel mai probabil nu va fi această stabilitate. Posibil un alt președinte nu are atâția deputați, va încerca să demită Guvernul, va fi conflict între instituția prezidențială și Guvern, blocarea bugetului, instabilitate”, a declarat Igor Dodon.

In this article