Igor Dodon către oponenți: Ați trecut toate liniile roșii. Lucrul acesta nu se uită. Dumnezeu nu bate cu bățul

Igor Dodon susține că oponentul său la alegerile prezidențiale a trecut toate liniile bunului simț, atunci când în campania electorală i-a atins familia. Dodon a declarat, în cadrul...

Igor Dodon susține că oponentul său la alegerile prezidențiale a trecut toate liniile bunului simț, atunci când în campania electorală i-a atins familia.

Dodon a declarat, în cadrul emisiunii de vineri, că această campanie a fost una bună pentru el, în care s-a întâlnit cu mulți oameni, dar plină de critică în adresa sa din partea contracandidaților care au trecut toate liniile roșii.

”A fost multă critică și s-a trecut liniile roșii din partea oponenților. Mi-au lovit în familie, în copii, în soție. Au filmat casa mamei mele, de sus. Eu nu m-am pornit să filmez casa Maiei Sandu. De ce vă băgați în viața familiei? Politica este politică. Poimâine sunt alegerile și începe o nouă etapă. Ați trecut toate liniile roșii. Lucrul acesta nu se uită. Dumnezeu nu bate cu bățul. Sunt liniile roșii peste care nu se trec: familia, mama, copiii. Voi le-ați trecut și asumați-vă bumerangurile care vor veni”, a declarat Igor Dodon.

In this article