Igor Dodon a vorbit cu locuitorului satului Grimăncăuți despre programul electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor

Președintele PSRM, Igor Dodon, se află astăzi într-o vizită electorală în raionul Briceni. Prima discuție pe care a avut-o cu cetățenii a fost în satul Colicăuți. La întâlnire...

Președintele PSRM, Igor Dodon, se află astăzi într-o vizită electorală în raionul Briceni. Prima discuție pe care a avut-o cu cetățenii a fost în satul Colicăuți. La întâlnire au fost prezenți și mulți tineri.

Igor Dodon a discutat cu oamenii din acest sat despre locurile de muncă, dezvoltarea infrastructurii, protejarea socială a populației, întărirea autonomiei locale.

În satul Grimăncăuți, Dodon a vorbit cu cetățenii despre programul electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Președintele PSRM s-a oprit în special la măsurile de protecție socială a populației, achitarea pensiilor, susținerea producătorului autohton, lărgirea piețelor de desfacere a producției moldovenești. La fel, s-a discutat și despre fortificarea autonomiei locale și dezvoltarea satelor, apărarea și promovarea valorilor noastre tradiționale, precum și despre o politică externă echilibrată.

Și în raionul Briceni, Igor Dodon continuă tradiția frumoasă de a se întâlni cu familiile numeroase. Prima familie pe care a felicitat-o este a lui Victor și Radiana Lungu, care educă împreună patru copii.

Amintim, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a lansat Săptămâna Familiei, în cadrul căreia sunt organizate acțiuni dedicate promovării instituției familiei tradiționale în Republica Moldova.

In this article