Igor Dodon a promis că atunci când Plahotniuc va fi extrădat, el îi va aduce în penitenciar un curcan copt

Igor Dodon, pus pe glume. Șeful statului a promis că atunci când fugarii Vlad Plahotniuc și Ilan Șor vor fi aduși în țară și plasați în arest, el...

Igor Dodon, pus pe glume. Șeful statului a promis că atunci când fugarii Vlad Plahotniuc și Ilan Șor vor fi aduși în țară și plasați în arest, el le va duce câte un curcan copt. În cadrul unei noi ediții a emisiunii “Președintele Răspunde”, șeful statului a făcut un tur online prin reședința de la Condrița. În momentul, în care Dodon a ajuns la cotețul cu păsări, el a menționat că are mai mulți curcani.

„Iată sunt curcani, am înțeles că sunt iubitori de aruncat curcani peste gardul președinției, iată atunci, când o să-i aducem la nr 13 (P.R. Penitenciarul nr.13) sau la CNA (P.R. izolatorul de detenție preventivă de la Centrul Național Anticorupție) o să avem grijă să le aducem câte un curcan copt, sau prăjit”, a spus Igor Dodon.

Amintim că în timpul unui protest din 2019, organizat de PDM și la care a participat și fostul democrat Vlad Plahotniuc, mai mulți curcani au fost aruncați peste gardul Președinției. Atunci societatea civilă a criticat gestul.

In this article