Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul Germaniei la Chișinău

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul Germaniei la Chișinău, Angela Ganninger. În cadrul discuției au fost abordate mai multe subiecte ce...

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul Germaniei la Chișinău, Angela Ganninger. În cadrul discuției au fost abordate mai multe subiecte ce țin de relațiile bilaterale, inclusiv participarea șefului statului la Conferința de la Munchen.

Igor Dodon a declarat că i-a lansat o invitație președintelui Conferinței de la München, Wolfgang Ischinger, de a vizita Republica Moldova.

De asemenea, s-a convenit asupra vizitei unui grup de deputați din Bundestag la Chișinău, pentru a consolida relațiile de cooperare pe linie parlamentară.

La sfârșitul lunii martie, este planificată sosirea în țara noastră a unui grup de businessmeni germani din companii mari. De asemenea, în Moldova este așteptat și directorul executiv al Comitetului de Est pentru economie germană, Michael Harms.

In this article