Igor Dodon a anunțat, că a fost testat la COVID-19, iar testul a arătat un rezultat negativ

Președintele Igor Dodon a anunțat, luni dimineață,  că a fost testat la COVID-19, iar testul a arătat un rezultat negativ. Șeful statului a declarat că revine la regimul...

Președintele Igor Dodon a anunțat, luni dimineață,  că a fost testat la COVID-19, iar testul a arătat un rezultat negativ. Șeful statului a declarat că revine la regimul de activitate obișnuit după 72 de ore autoizolare în care a intrat la întoarcerea din Federația Rusă.

”Deși decizia instituțiilor de stat prevede că persoanele care au fost în afara țării în scop de serviciu nu sunt obligate să stea în carantină, am decis 72 de ore să fiu în autoizolare, ieri am dat testul, testul este negativ, ceea ce am considerat că este suficient, fără încălcarea legislației, pentru a reveni la regimul obișnuit de muncă”, a declarat Dodon după ședința cu premierul și președintele Parlamentului.

La invitația președintelui rus, Vladimir Putin, șeful statului moldovean a participat, la 24 iunie, la Moscova, la Parada dedicată celor 75 de ani de la Marea Victorie asupra fascismului.

In this article