I-a explodat o roată din mers. Un șofer a ajuns cu mașina într-un panou publicitar, la Cojușna

La 02.04.2020 ora 19.37 poliția din Strășeni a fost sesizată de un trecător prin intermediul serviciului 112 care a comunicat că pe traseul Chișinău-Ungheni în apropiere de localitatea...

La 02.04.2020 ora 19.37 poliția din Strășeni a fost sesizată de un trecător prin intermediul serviciului 112 care a comunicat că pe traseul Chișinău-Ungheni în apropiere de localitatea Cojușna, un automobil ar fi derapat de pe traseu după ce s-a tamponat într-un panou publicitar.

Potrivit ofițerului de presă de la IP Strășeni, Silvia Vetcu, poliția a stabilit că pe traseul R-1 km 11, automobilul de marca Mercedes la volanul căruia se afla un tânăr de 20 ani, având ca pasager un alt tânăr de 20 ani, ambii locuitori ai Chișinăului, se deplasa din direcția Strășeni spre Chișinău. La un moment dat în timpul deplasării a explodat pneul roții din stânga-spate proiectând automobilul într-un panou publicitar de pe marginea drumului, iar apoi derapând de pe traseu.

În urma impactului nimeni nu a avut de suferit.

Fiind testat alcoolscopic șoferul nu avea consum de alcool.

Din declarațiile martorilor oculari, mașina nu se deplasa cu viteză excesivă.

Pe cazul dat, persoana vinovată a fost sancționată contravențional cu amendă de 900 lei și 5 puncte de penalizare pentru încălcarea regulilor circulației rutiere soldate cu deteriorarea bunurilor materiale.

In this article