Huse pentru telefoane și produse alimentare, nedeclarate la Leușeni

Două persoane au fost descoperite la vama Leușeni cu produse nedeclarate. Într-un caz este vorba despre un lot comercial de huse pentru telefoane mobile, iar în al doilea...

Două persoane au fost descoperite la vama Leușeni cu produse nedeclarate. Într-un caz este vorba despre un lot comercial de huse pentru telefoane mobile, iar în al doilea caz a fost depistat un lot comercial de produse alimentare și genți.

Astfel, funcționarii postului vamal Leușeni au supus controlului fizic detaliat un microbuz de model Mercedes Sprinter, ce se deplasa din Marea Britanie spre Republica Moldova, transportând bagaje neînsoțite.

Șoferul, un conațional în vârstă de 33 de ani, a comunicat că toate bunurile pe care le transportă sunt declarate.

În rezultatul controlului vamal, în compartimentul marfar a fost depistat un lot comercial de huse pentru telefoane mobile, nedeclarat organului vamal.

În consecință, marfa a fost ridicată, iar investigațiile continuă.

Al doilea lot nedeclarat a fost depistat de către funcționarii postului vamal Leușeni în cadrul controlului asupra unui autocar de model Irizar, care se deplasa din Italia spre Republica Moldova, transportând bagaje neînsoțite.

Șoferul, un conațional în vârstă de 33 de ani, a spus că toate bunurile transportate sunt indicate în lista prezentată controlului vamal.

În rezultatul controlului a fost depistat un lot comercial de produse alimentare și genți, toate nedeclarate organului vamal și camuflate printre bagajele neînsoțite.

Lotul comercial de mărfuri a fost ridicat, iar investigațiile continuă.

In this article