Haos la parada Super Bowl: Un mort și 22 răniți în urma împușcăturilor

În Kansas City, SUA, momente de panică au avut loc în timpul paradei Super Bowl, unde mai mulți oameni au fost împușcați, unul dintre ei pierzându-și viața. Potrivit...

În Kansas City, SUA, momente de panică au avut loc în timpul paradei Super Bowl, unde mai mulți oameni au fost împușcați, unul dintre ei pierzându-și viața. Potrivit informațiilor furnizate de ABC News și BBC, incidentul a avut loc în timp ce campionii de la Kansas City Chiefs sărbătoreau victoria lor recentă în stradă.

Conform ultimelor actualizări, Departamentul de Pompieri din Kansas City a confirmat că o persoană a decedat în urma împușcăturilor, iar alte nouă au fost rănite. Trei dintre victime sunt în stare critică, cinci se află în stare gravă, iar una a suferit răni minore.

Inițial, cel puțin 10 persoane au fost raportate ca fiind rănite în urma incidentului armat. Poliția a intervenit rapid și a reținut doi bărbați înarmați în legătură cu incidentul. De asemenea, aproximativ 50 de echipaje ale serviciilor de salvare au intervenit la fața locului pentru a acorda asistență medicală victimelor.

Autoritățile locale au solicitat evacuarea de urgență a zonei, iar primele informații indică faptul că focuri de armă au fost trase din mai multe locuri către mulțimea prezentă la paradă.

Investigațiile cu privire la acest incident continuă, iar comunitatea locală este profund șocată de acest tragic eveniment care a întrerupt celebrarea unei victorii sportive.

UPDATE:
Un om a murit și alți 22 au fost răniți. Doi suspecți au fost reținuți

Un om a murit, iar alți 22 au fost răniți, dintre care cel puțin opt copii, într-un atac cu armă la parada victoriei organizată de echipa de fotbal american Kansas City Chiefs.

Informația vine de la departamentul de pompieri local. Potrivit poliției, doi suspecți au fost reținuți în legătură cu incidentul. Haosul s-a dezlănțuit la câteva minute după ce jucătorii din Kansas City au promis că vor câștiga și campionatul de anul…

In this article