Guvernarea rudelor: O altă verişoară a Maiei Sandu a obținut o funcție publică la Parlament

O altă verișoară a Maiei Sandu, a fost numită în funcția de șef de cabinet al președintelui parlamentului, Igor Grosu. Este vorba despre Babin Tatiana, care nu se...

O altă verișoară a Maiei Sandu, a fost numită în funcția de șef de cabinet al președintelui parlamentului, Igor Grosu. Este vorba despre Babin Tatiana, care nu se știe cum a ajuns în această funcție și de către cine a fost promovată.

Chiar dacă aceasta se numește Tatiana Babin, numele ei de familie indicat pe pagina de Facebook este Taburceanu, la fel ca și prima verișoară a Maiei Sandu care a fost angajată în funcție publică pe criteriu de rudenie.

FOTO// Guvernarea rudelor: O altă verişoară a Maiei Sandu a obținut o funcție publică la Parlament

Anterior, chiar dacă mai mulți reprezentanți PAS au declarat că vor organiza concursuri publice chiar și pentru funcțiile care nu necesită, din momentul de când Maia Sandu a câștigat detașat alegerile prezidențiale, dar și de când PAS a acumulat majoritatea în parlament, rudele apropiate ale celor din PAS au fost numite în funcții publice fără concursuri, iar informația nu a fost făcută publică.

Contactați de redacția Sinteza, niciun reprezentant al partidului, dar și nici Tatiana Babin nu a dat curs întrebărilor noastre, iar mesajele au fost ignorate de către toate părțile. Mai mult, nici reprezentanta mass-media a președintelui Republicii Moldova nu a venit cu un răspuns la solicitările noastre.

In this article