Grupare specializată în comercializarea drogurilor prin intermediul magazinelor online, destructurată de ofițerii INI

Activitatea infracțională a unei grupări specializate în comercializarea drogurilor prin intermediul magazinelor online a fost destructurată de ofițerii Direcției Antidrog a INI, în comun cu procurorii Procuraturii mun....

Activitatea infracțională a unei grupări specializate în comercializarea drogurilor prin intermediul magazinelor online a fost destructurată de ofițerii Direcției Antidrog a INI, în comun cu procurorii Procuraturii mun. Chișinău-Oficiul Ciocana.

Timp de 3 luni, polițiștii au documentat activitatea infracțională a grupării formată din doi bărbați de 26 și 32 de ani, care aveau roluri de „curieri”.

În urma acțiunilor întreprinse de polițiști, suspecții au fost reținuți în momentul deplasării cu un BMW pentru a plasa noi doze de droguri în ascunzișuri.

În cadrul perchezițiilor desfășurate la domiciliile acestora și în mașină, oamenii legii au depistat și ridicat telefoane mobile, 200 de grame de mefedronă, 100 de grame de cocaină și 100 de grame de hașiș, un cântar electronic de înaltă precizie, mai multe rulouri de bandă adezivă și pachețele goale de tip zipp-lock folosite la ambalarea substanțelor interzise.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de asemenea infracțiune riscă o pedeapsă cu privațiune de libertate de la 7 la 15 ani.

Investigațiile continuă în vederea identificării altor membri ai grupului infracțional.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

 

In this article