Grupare specializată în comercializarea drogurilor online, destructurată de ofițerii INI

Ofițerii Direcției Antidrog a INI, în colaborare cu procurorii municipiului Chișinău, oficiul Botanica, au destructurat o grupare specializată în vânzarea drogurilor prin intermediul magazinelor online. Patru persoane, două...

Ofițerii Direcției Antidrog a INI, în colaborare cu procurorii municipiului Chișinău, oficiul Botanica, au destructurat o grupare specializată în vânzarea drogurilor prin intermediul magazinelor online. Patru persoane, două femei și doi bărbați, cu vârste între 22 și 46 de ani, sunt cercetate penal pentru comercializarea substanțelor narcotice de tip marijuana și PVP (sare).

În urma perchezițiilor efectuate la 7 octombrie 2024, la domiciliul temporar al suspecților din Chișinău, autoritățile au confiscat două pachete cu PVP, un pachet cu marijuana, trei cântare electronice, pachețele de tip zipp-lock, aparate artizanale destinate consumului de droguri și o sumă de bani.

Cei patru suspecți au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile și riscă pedepse cu închisoarea de la 7 la 15 ani, dacă vinovăția lor va fi demonstrată.

 

In this article