Grup infracțional cercetat pentru păstrare și consum de droguri

Trei bărbați cu vârstele de  29, 32 și 49 de ani din capitală, au fost reținuți de polițiști și sunt cercetați penal pentru ,,Circulaţia ilegală a drogurilor”. Oamenii legii...

Trei bărbați cu vârstele de  29, 32 și 49 de ani din capitală, au fost reținuți de polițiști și sunt cercetați penal pentru ,,Circulaţia ilegală a drogurilor”.

Oamenii legii au obținut informații operative privind activitatea infracțională a suspecților privind consumul și distribuirea substanțelor narcotice în sectorul Ciocana al capitalei.

Astfel, polițiștii au stabilit că suspecții aveau roluri bine determinate, iar unul dintre ei a organizat în locuința sa o speluncă, unde veneau consumatori de droguri.

În cadrul perchezițiilor autorizate la domiciliile acestora au fost depistate mai multe pachețele în care se afla substanță cristalină de culoare albă, de tip ,,PVP”, aparate confecționate artizanal destinate consumului de droguri și două arme de foc. 

Suspecții au fost plasați în arest pentru 30 de zile, iar conform legislației penale aceștia riscă închisoare de până la 4 ani.

Acțiunile de documentare și reținere au fost desfășurate de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Ciocana în comun cu Procuratura mun.Chișinău, Oficiul Ciocana, cu suportul angajaților Brigăzii cu Destinație specială „Fulger” a IGP.

 

In this article