Grosu, apel către partenerii externi: Viața lui Saakașvili trebuie salvată

Viața lui Mihail Saakașvili trebuie salvată. Cu un asemenea mesaj a venit președintele Parlamentului, Igor Grosu, după ce în spațiul public au apărut imagini noi cu fostul președinte...

Viața lui Mihail Saakașvili trebuie salvată. Cu un asemenea mesaj a venit președintele Parlamentului, Igor Grosu, după ce în spațiul public au apărut imagini noi cu fostul președinte georgian.

În acest context, Grosu a făcut apel la partenerii externi pentru a face tot posibilul pentru a-l salva pe Saakașvili, transmite Știri.md.

„Fostul președinte Mihail Saakașvili a apărut după o pauză de 4 luni, la o ședință de judecată. Starea sa fizică însă, este îngrijorătoare și facem apel către toți partenerii noștri externi să facă tot ce pot pentru a salva viața lui Mihail Saakașvili.

Orice om merită și trebuie să aibă parte de proces de judecată corect, unde să-i fie respectate drepturile și care să nu-i afecteze starea generală de sănătate. Torturarea oponenților politici trebuie oprită, mai ales că viața este o valoare europeană de bază, iar cetățenii georgieni tind să facă parte din marea familie europeană”, a declarat Grosu.

Fostul președinte al Georgiei a ajuns de nerecunoscut. Mihai Saakașvili a participat prin apel video la o ședință de judecată, iar imaginile au fost șocante. Fostul șef de stat a ajuns piele și os și continuă să piardă din greutate.

In this article