Groază în Austria: Un bărbat moldovean ucis de poliție după ce și-a omorât iubita cu cruzime

Un cetățean al Republicii Moldova a murit, după ce a fost împușcat mortal de polițiștii austrieci. Potrivit surselor PulsMedia.MD, moldoveanul împușcat mortal s-a dovedit a fi Eduard Scorici din...

Un cetățean al Republicii Moldova a murit, după ce a fost împușcat mortal de polițiștii austrieci. Potrivit surselor PulsMedia.MD, moldoveanul împușcat mortal s-a dovedit a fi Eduard Scorici din localitatea Colibași, raionul Cahul. Tânărul a fost împușcat de polițiști în orașul Viena, Austria, după ce acesta și-ar fi ucis iubita de 22 ani, iar ulterior a atacat polițiștii cu toporul, scrie sursa citată.

Crima ar fi avut loc marți, 11 iunie, iar victima s-a dovedit a fi o tânără originară din Chili. Fata ar fi solicitat ajutor prin SMS, de la doi colegi de muncă, din cauza că i-ar fi fost frică de un moldovean cu cetățenie română în vârstă de 26 de ani.

Presa din Austria scrie că într-un apel video, unul dintre colegi ar fi văzut bărbatul atacând-o, cu un topor. Acesta ar fi mers pe adresa indicată de către chiliancă, împreună cu un amic, dar și a alertat poliția.

La fața locului au dat peste tânărul înarmat cu un topor și murdar de sânge. Purtătorul de cuvânt al poliției, Markus Dittrich, a adeclarat că individul când i-a văzut pe polițiști, a alergat spre ei și i-a atacat cu toporul. Cu o lovitură puternică a lovit mașina de poliție, care a fost grav avariată.

Un polițist a împușcat în atacator, iar acesta s-a prăbușit la sol. Câte focuri de armă s-au tras și în ce zonă a corpului este încă investigată. Măsurile de resuscitare nu au mai avut efect. Un ofițer a suferit și răni ușoare după ce a căzut în timpul incidentului, după cum a anunțat serviciul profesional de salvare din Viena.

Vecinii citați de presă susțin că s-ar fi auzit cel puțin 5 focuri de armă.

In this article