Grav accident, la Edineț. Sunt victime

Trei persoane, printre care două copile, au ajuns la spital, după ce microbuzul cu care se deplasau s-a izbit într–un copac și s-a răsturnat. Accidentul a avut loc...

Trei persoane, printre care două copile, au ajuns la spital, după ce microbuzul cu care se deplasau s-a izbit într–un copac și s-a răsturnat. Accidentul a avut loc în amiaza zilei, în jurul orei 12:20, pe drumul care face legătura dintre satele Trinca și Tîrnova, din raionul Edineț.

Potrivit surselor PulsMedia.MD, în accident a fost implicat un microbuz de marca Volskwagen, la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 41 de ani.

Solicitată telefonic, ofițerul de presă al IP Edineț. Svetlana Talpă. a declarat pentru PulsMedia.MD că în urma accidentului au avut de suferit trei persoane, printre care șoferița, dar și pasagerele sale, două adolescente de 15 și respectiv ani 17 ani.

„Din cercetările preliminare la fața locului, polițiștii din Edineț au constatat că, o femeie de 41 de ani, locuitoare a raionului Edineț, conducând unitatea de transport de model Volkswagen Transporter, având în calitate de pasageri, fiicele minore de 15 și 17 ani, deplasându-se din direcția satului Trinca spre satul Tîrnova, ajungând într-o curbă, din motive deocamdată necunoscute, nu s-ar fi isprăvit cu conducerea volanului,iar microbuzul  a derapat de pe traseu, s-a izbit într-un copac de pe acostament și s-a răsturnat”, precizează Talpă.

În urma accidentului rutier, pasagerii au primit multiple traumatisme fiind preluate de un echipaj al AMU și transportate la spitalul raional Edineț.

La moment polițiștii întreprind măsurile necesare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului

Accident Edineț

.

Accident Edineț
Accident Edineț
In this article