Grav accident, la Edineț. Femeie lovită mortal de un BMW

O femeie a murit, după ce a fost lovită de un automobil în timp ce traversa strada. Tragedia a avut loc ieri-seara, în jurul orei 18:15, în localitatea...

O femeie a murit, după ce a fost lovită de un automobil în timp ce traversa strada. Tragedia a avut loc ieri-seara, în jurul orei 18:15, în localitatea Brătușenii-Vechi din raionul Edineț.

Solicitată telefonic, Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Edineț, a declarat  că în accident a fost implicat un automobil de marca BMW.

 „La fața locului, polițiștii au constatat că, un tânăr de 18 ani, conducând automobilul de model BMW pe traseul M-5 în apropierea localității Brătușenii-Vechi din raionul Edineț, din motive necunoscute ar fi tamponat pietonul, o femeie de 56 de ani, locuitoare a raionului Edineț care traversa regulamentar partea carosabilă. În urma accidentului rutier, femeia a decedat la fața locului”, a precizat Talpă.

Grav accident, la Edineț. Femeie lovită mortal de un BMW

Conducătorul auto fiind supus testării alcoolscopice s-a stabilit că nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan.

La moment polițiștii întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Sursa: PlusMedia.md

In this article