Grădina Zoologică din Chișinău își prelungește programul de vizitare cu o oră

Dacă sunteți iubitori de animale și vreți să le admirați în mediul lor natural, avem o veste bună pentru voi. Grădina Zoologică din Chișinău își prelungește programul de...

Dacă sunteți iubitori de animale și vreți să le admirați în mediul lor natural, avem o veste bună pentru voi. Grădina Zoologică din Chișinău își prelungește programul de vizitare cu o oră, începând de astăzi.

Această decizie a fost luată de către Primăria Chișinău, care administrează întreprinderea municipală ”Grădina Zoologică”, în urma solicitărilor venite din partea vizitatorilor. Mulți dintre ei au dorit să petreacă mai mult timp în compania animalelor, mai ales după trecerea la ora de vară, când zilele sunt mai lungi și mai însorite.

Astfel, porțile menajeriei vor fi deschise până la ora 18:00, oferindu-vă posibilitatea să vedeți mai multe specii de animale, să participați la activități educative și distractive și să vă relaxați în aer liber. Totuși, trebuie să țineți cont de faptul că casele de la intrarea în Grădina Zoologică se vor închide cu 15 minute înainte de ora 18:00, deci trebuie să vă planificați vizita în consecință.

Grădina Zoologică din Chișinău este una dintre cele mai mari și mai frumoase din țară, găzduind peste 200 de animale de 80 de specii diferite. Aici puteți vedea lei, tigri, urși, lupi, maimuțe, zebre, cămile, struți și multe altele. De asemenea, puteți interacționa cu animalele domestice din ferma zoologică sau cu păsările exotice din volieră.

In this article