Gluma se îngroaşă: Năstase o acuză pe Sandu de faptul că i-a adus pe socialişti la putere

 Andrei Năstase, o acuză direct pe colega sa din PAS, Maia Sandu, pentru faptul că a forţat plecarea de la guvernare a blocului ACUM. Năstase a făcut această...

 Andrei Năstase, o acuză direct pe colega sa din PAS, Maia Sandu, pentru faptul că a forţat plecarea de la guvernare a blocului ACUM. Năstase a făcut această declaraţie în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TV 8.
“După zece ani de luptă, am adus la guvernare niște oameni care doreau binele acestei țări, dar iată că puterea a fost dată. Cine își asumă responsabilitatea pentru acest lucru? Nimeni. Și noi îl tot arătăm cu degetul pe Dodon. Nu e meritul lui, e vina noastră și trebuie să ne asumăm asta. Noi, cei de la PPDA, am insistat ca acea asumare de răspundere a Guvernului să nu se producă, deoarece ştiam că va pica Guvernul”, a precizat liderul PPDA.
Şi anterior, Andrei Năstase a declarat că demiterea fostului Cabinet de Miniştri, din cauza poziţiei rigide a Maiei Sandu privind Legea Procuraturii, nu a fost agreată de partenerii externi ai Republicii Moldova.
„O spun cu toată responsabilitatea. Partenerii noștri externi nu au acceptat actul de asumare ca modalitate de rezolvare a problemei. Asta din discuțiile cu ei, nu știu din alte părți. Din discuțiile cu ei am găsit multă dezamăgire”, a declarat Andrei Năstase, în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune N4.
In this article