Ghimpu, despre dorința lui Năstase de a fi premier: Nu înțeleg nici o p… din ceea ce aud

Președintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, îl ia peste picior pe liderul PPDA, Andrei Năstase, care ar fi gata să ocupe funcția de premier. “Of și iară...

Președintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, îl ia peste picior pe liderul PPDA, Andrei Năstase, care ar fi gata să ocupe funcția de premier.

“Of și iară of… Andrei Năstase, după ce a fost “oleacă” deputat, “oleacă” ministru și “oleacă” Primar General e gată să devină măcar “olecuțică”(până a “ajunge” Președinte) și Prim-ministru”, scrie Ghimpu pe Facebook.

Liberalul califică declarațiile făcute de Năstase halucinante: “Pe Andușca nu-l interesează poziția fracțiunilor, ci votul celor care au votul cetățenilor și acceptă Hotărârea Parlamentului care a declarat RM stat capturat. Să înțelegem, că și votul unor deputați socialiști, doar cu votul lor s-a adoptat Hotărârea. Nu înțeleg nici o p… din ceea ce aud”, mai scrie Mihai Ghimpu.

Precizăm că Andrei Năstase este președintele Partidului Platforma DA. Acesta a candidat pentru funcția de primar al Capitalei, pentru cea de deputat, a fost ministru de Interne, dar și-a dorit să fie Procuror General. În presă s-a vehiculat că Năstase negocia și funcția de președinte al Parlamentului, iar acum acesta și-ar dori să fie premier. Totodată, Andrei Năstase este candidatul PPDA la alegerile prezidențiale din acest an.

 

In this article