Ghimpu critică decizia Maiei Sandu de a organiza anticipate: Sunt o sumedenie de probleme, trebuie de început vaccinarea în masă a populației…

În situația în care se află acum Republica Moldova, cu criză pandemică și economică, anticipatele nu sunt o soluție, iar dacă la putere ar fi adevărați oameni de...

În situația în care se află acum Republica Moldova, cu criză pandemică și economică, anticipatele nu sunt o soluție, iar dacă la putere ar fi adevărați oameni de stat, ar înțelege că țara are nevoie de Guvern.

 „Sunt o sumedenie de probleme, trebuie de început vaccinarea în masă a populației. Eu cred că Maia Sandu, dacă se gândea la oameni și explica aceste lucruri importante, iar persoana desemnată la funcția de Premier rezolva problemele adevărate, asigura țara financiar, după care putea demisiona și genera anticipate.”, a declarat Mihai Ghimpu în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

Fostul președinte interimar al Republicii Moldova a mai spus că Maia Sandu se grăbește acum la anticipate din simplu motiv că este valul ei, iar un Guvern asumat de PAS ar compromite și imaginea președintelui Sandu pentru că n-au posibilitatea să rezolve problemele oamenilor așa cum au promis.

In this article