Gheorghe Palade, către Ion Ceban: Vă mulțumesc de atitudinea față de Spitalul Nr.1 și investițiile făcute. Orașul se dezvoltă

Mulțumiri din toată inimă a primit primarul general Ion Ceban din partea academicianului Gheorghe Palade, cu ocazia anului nou. „Dvs. Faceți multe lucruri frumoase. Eu cred că mai...

Mulțumiri din toată inimă a primit primarul general Ion Ceban din partea academicianului Gheorghe Palade, cu ocazia anului nou.

„Dvs. Faceți multe lucruri frumoase. Eu cred că mai departe orașul mulțumită Dvs, mulțumită acelor eforturi pe care le depuneți pentru orașul nostru Chișinău, o să dezvolte. Vă mulțumesc de atitudinea Dvs față de Spitalul Nr.1 și investițiile făcute. Eu cred că acest spital va fi modernizat peste 40 de ani, poate și eu am să vin să sărbătorim 80 de ani”, a declarat medicul către Ceban.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul spune că oameni asemenea lui Gheorghe Palade au creat istorie în țara noastră prin activitatea și dedicația de care au dat dovadă pe parcursul anilor.

„Le mulțumim tuturor pentru implicare în diverse domenii. Gheorghe Paladi este un mare profesionist în domeniul de obstetrică și ginecologie din Republica Moldova”, a punctat edilul.

Lui Gheorghe Paladi îi aparține meritul înființării Centrului Republican de Ocrotire a Sănătății Mamei și Copilului, unde, pe parcursul a șase ani de activitate, împreună cu membrii Catedrei de obstetrică și ginecologie, a pus temelia dezvoltării acestui complex modern, fiind considerat fondatorul serviciului obstetrical-ginecologic din Moldova.

In this article