Gavrilița: Vrem ca Moldova să devină o țară în care să vrei să trăiești

Premierul Natalia Gavrilița le-a spus tinerilor participanți la Moldova Youth Forum 2022 să-și urmeze cu pasiune interesele profesionale, să fie activi civic, să participe în viața politică, și...

Premierul Natalia Gavrilița le-a spus tinerilor participanți la Moldova Youth Forum 2022 să-și urmeze cu pasiune interesele profesionale, să fie activi civic, să participe în viața politică, și să aibă încrederea că pot obține rezultate mai bune decât oricine.

Potrivit prim-ministrei, unul din motivele din care a decis să se lanseze în politică, e pentru că în tinerețe vedea cum funcționează sau, mai degrabă, nu funcționează anumite lucruri și își dorea să poată contribui la schimbarea acestei stări de lucruri, să poată face mai mult pentru țară.

“De aceea Guvernul pe care îl conduc nu se ocupă doar de gestionarea crizelor, dar are o agendă bazată pe dezvoltarea țării. Ne dorim ca tinerii să se implice plenar și să contribuie cu potențialul pe care îl au astfel ca Republica Moldova să devină o țară în care să vrei să trăiești și să îți crești copiii.

Am lansat mai multe programe de susținere a tinerilor, astfel ca să-i încurajăm să își continue studiile acasă sau să revină aici pentru a-și dezvolta propria afacere. Cu tenacitate, energie, experiență și profesionalism, afacerile tinerilor pot deveni modele de reușită în carieră, pot fi parte a procesului și eforturilor de regenerare a economiei.

Tinerii sunt viitorul nostru și ei sunt cei care prin cunoștințele, efortul și pasiunea lor vor duce țara în Uniunea Europeană”, a punctat Gavrilița.

In this article