GagauziyaLand: Comentarii oficiale privind incidentul de la linia de electricitate

GagauziyaLand a emis un comunicat referitor la incidentul de astăzi de la linia de electricitate, subliniind că acesta nu are legătură directă cu activitatea parcului. Lucrările au fost...

GagauziyaLand a emis un comunicat referitor la incidentul de astăzi de la linia de electricitate, subliniind că acesta nu are legătură directă cu activitatea parcului. Lucrările au fost efectuate conform instrucțiunilor furnizorului oficial de energie electrică și s-au desfășurat într-o zonă de siguranță, bine delimitată, care nu intră în contact cu vizitatorii parcului.

„Siguranța vizitatorilor și a angajaților noștri rămâne prioritatea noastră principală. Parcul nu a fost deschis luni și a fost complet debranșat de la energie electrică, ceea ce exclude orice risc pentru oaspeți și personal,” se arată în comunicat.

Reprezentanții parcului au menționat că se află în contact strâns cu firma de construcții și sunt pregătiți să ofere suport necesar familiei electricienilor afectați, în timp ce circumstanțele incidentului sunt investigate.

GagauziyaLand a exprimat speranța că evaluările ulterioare vor confirma că incidentul nu a fost o diversiune premeditată, despre care au fost avertizați anterior.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article