Foto // Vineri, când Moldova era sub cod roșu de COVID-19, Maia Sandu chema oamenii la vot

În ajunul alegerilor din 15 martie, când în țară era instituit codul roșu de COVID-19, iar în raionul Hîncești au fost înregistrate primele cazuri, Maia Sandu chema oamenii...

În ajunul alegerilor din 15 martie, când în țară era instituit codul roșu de COVID-19, iar în raionul Hîncești au fost înregistrate primele cazuri, Maia Sandu chema oamenii la vot. O demonstrează mai multe fotografii, publicate pe paginile Partidului Acțiune și Solidaritate, transmite Breaking News.

Astfel, în data de 13 martie, PAS, în frunte cu Maia Sandu, chema oamenii să meargă la alegeri: „Turul 2 nu va fi! 15 martie votează Olesea Stamate!”, se menționa în sloganul formațiunii.

Asta chiar dacă, la acel moment, într-un sat raionul Hîncești a fost înregistrat primul caz de COVID-19, iar autoritățile locale vorbeau despre faptul că pacienta a interacționat cu mai multe persoane din localitate.

Precizăm că după ce în Moldova a fost depistat primul caz de coronavirus, liderul PAS, Maia Sandu. a ieșit cu un mesaj prin care a îndemnat moldovenii din Italia să revină acasă. Tot atunci, Sandu le-a dat sfaturi oamenilor cum să lupte cu virusul de tip nou. Mai mulți lideri de opinie au taxat-o dur pe Maia Sandu pentru acea ieșire. Aceștia i-au sugerat să nu facă PR pe seama unei drame mondiale.

 

 

In this article