FOTO // Președintele Igor Dodon l-a felicitat pe parohul bisericii Sf. Gheorghe din capitală, cu prilejul împlinirii a 30 de ani de slujire arhierească

Astăzi, președintele țării, Igor Dodon, împreună cu soția Galina și mezinul Nicușor, au vizitat biserica „Sfîntul Mare Mucenic Gheorghe” din Chișinău. Șeful statului l-a felicitat pe parohul bisericii,...

Astăzi, președintele țării, Igor Dodon, împreună cu soția Galina și mezinul Nicușor, au vizitat biserica „Sfîntul Mare Mucenic Gheorghe” din Chișinău.

Șeful statului l-a felicitat pe parohul bisericii, protoiereul Nicolae Florinschii cu prilejul împlinirii a 60 de ani de la naștere și 30 de ani de slujire arhierească.

Cu această ocazie și pentru merite în opera de renaștere spirituală și morală a societății, președintele i-a conferit protoiereului Nicolae Florinschii „Ordinul de Onoare”.

Începând de astăzi, în bisericile din țară sunt permise serviciile divine. Acestea pot fi desfăşurate exclusiv în aer liber și cu respectarea obligatorie a tuturor cerinţelor sanitar-epidemiologice.

 

In this article