FOTO // Igor Dodon, la Florești: Voi susține și în continuare producătorii autohtoni

Locuitorii din Florești l-au rugat pe Igor Dodon, în cadrul vizitei sale în raion, să acorde și în continuare tot sprijinul necesar pentru implementarea proiectelor locale. Cetățenii au...

Locuitorii din Florești l-au rugat pe Igor Dodon, în cadrul vizitei sale în raion, să acorde și în continuare tot sprijinul necesar pentru implementarea proiectelor locale. Cetățenii au discutat cu Dodon despre crearea locurilor de muncă, tarifele la serviciile locativ-comunale, pensii.

Igor Dodon i-a asigurat pe floreșteni că împreună cu echipa sa va susține, la fel ca și până acum, implementarea proiectelor necesare regiunilor.

Tot la Florești, Igor Dodon a discutat cu angajații filialei RED Nord despre realizarea proiectelor de infrastructură, implementarea tehnologiilor moderne în energetică. Dodon a declarat că, în pofida provocărilor majore, toate proiectele social-economice vor fi continuate.

La Fabrica de unt din orașul Florești, Igor Dodon a reiterat intenția fermă a echipei sale de a susține și în continuare producătorii autohtoni. Conducerea și colectivul întreprinderii au exprimat recunoștință pentru faptul că Igor Dodon este primul președinte al țării care a vizitat această fabrică în toți anii de activitate.

Igor Dodon și-a încheiat vizita în raionul Florești, în satul Ștefănești. La întrevederea cu Dodon au venit foarte mulți tineri. Dodon a vorbit despre programele de asigurare a tinerilor cu locuri de muncă și măsurile pe care le va continua pentru ca generația de mâine să rămână în Patrie, printre acestea și crearea platforme industriale în toate raioanele țării.

 

In this article