FOTO // Cum au calificat socialiștii acțiunile PAS și PPDA

Este un show televizat! Așa au calificat deputații PSRM acțiunile PAS și PPDA, care au blocat tribuna Parlamentului. Socialistul Vlad Batrîncea a explicat că cei din blocul ACUM...

Este un show televizat! Așa au calificat deputații PSRM acțiunile PAS și PPDA, care au blocat tribuna Parlamentului. Socialistul Vlad Batrîncea a explicat că cei din blocul ACUM de nenumărate ori au cerut ca Guvernul Chicu să vină în plen și să răspundă la mai multe întrebări. Astăzi, când membrii cabinetului de miniștri s-au prezentat în plen, opoziția parlamentară a organizat un protest.

„Noi privim aceste acțiuni cu o doză de ironie. Ei au cerut să vină premierul și tot ei nu vor să-i adreseze întrebări. Este lipsă de logică și lipsă de strategie. Păcat că oamenii în loc să asculte răspunsurile premierului, trebuie să participe la un show televizat.”, a spus Batrîncea.

Astăzi, Guvernul Chicu împlinește 100 de zile de la investire. Cabinetul de miniștri a venit în plenul parlamentului pentru a prezenta un raport de activitate.

In this article