FOTO// Compania Realist Estate Agency care a fost acuzată că vinde bunurile lui Platon, Vîlcu și Andornachi din Moldova, dă în chirie apartamente la preț de 3-4 ori mai mari

Compania imobiliară Realist Estate Agency este acauzată că a majurat prețurile la chiria imobililor de 3-4 ori. Acest lucru s-a întâmplat după ce peste 10 mii de ucraineni...

Compania imobiliară Realist Estate Agency este acauzată că a majurat prețurile la chiria imobililor de 3-4 ori. Acest lucru s-a întâmplat după ce peste 10 mii de ucraineni s-au refugiat în Republica Moldova din cauza războiului din Ucraina.

Un video în acest sens, a fost postat pe rețelele de socializare de către moldovenii care i-au telefon pentru a vedea care e motivul majorărilor. Potrivit agentului, ei nu poartă nici o vină. Vinovați ar fi „p***** de moldoveni”.


Astfel de critici au apărut și pe instagram, unde mai mulți internauți s-au revoltat din cauza acestor acțiuni lipsite de bun simț.

Menționăm că, anterior această compania a mai intrat în atenția publicului larg după ce s-a vorbit că Veaceslav Platon s-ar fi văzut cu un agent imobiliar de la Realist Estate Agency, la Odessa, unde au discutat despre vindearea mai multor terenuri din Republica Moldova, menționând că, nu este unicul om de afaceri din Republica Moldova care încearcă prin această companie să-și lichidizeze bunurile.

Totodată, se vehicula că de serviciile acestei agenții pentru vânzarea bunurilor deținute în Republica Moldova ar benificia și Alexandru Vîlcu, apropiat a lui Igor Dodon, dar și Vladimir Andronachi, om de încredere a lui Plahotniuc.

In this article