FOTO // Cavcaliuc, sursă de inspirație pentru alți lideri politici

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a fost primul politician care a votat în diasporă, în Italia, imediat după deschiderea secției de votare, la 7:00, alături de copii și mama...

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a fost primul politician care a votat în diasporă, în Italia, imediat după deschiderea secției de votare, la 7:00, alături de copii și mama sa, care a muncit în această țară aproximativ 20 de ani.

După ce presa a difuzat secvențe video cu Cavcaliuc, peste ore bune, exemplul acestuia a fost preluat și de alți lideri politici. Astfel, Renato Usatîi a plecat de urgență în Germania, ca să încerce să facă baie de mulțime. Într-un live, difuzat aproape de ora 12, Usatîi apare singur, practic în boscheți, iar starea de spirit a acestuia pare să fie la pământ.

Tot în Germania au ajuns cu prima cursă și unul dintre liderii AUR, Dorin Chirtoacă, în timp ce colegii săi de partid, Vlad Bilețchi și Valeriu Muntean, au votat în Italia. Se pare că aceștia au preferat să voteze în diasporă în speranța să rupă cât de puțin din valul de succes al lui Cavcaliuc.

In this article