Fost viceprimar de Orhei: Șor a folosit miliardul furat la construcția proiectului OrheiLand

Fost viceprimar de Orhei, Igor Grigoriev, a declarat la TV8 că OrheiLand și alte proiecte gestionate de Ilan Șor, au fost făcute din banii furați din sistemul bancar....

Fost viceprimar de Orhei, Igor Grigoriev, a declarat la TV8 că OrheiLand și alte proiecte gestionate de Ilan Șor, au fost făcute din banii furați din sistemul bancar.

„ – Este Ilan Șor beneficiarul furtului miliardului? – Eu am primit oferta doar ca să-i conduc campania electorală și acuma chestia asta este o pată în cariera mea, și-mi pare rău pentru asta, dar a fost o provocare pentru mine. – Știați că a fost implicat în furtul miliardului? – Eu undeva intuiam. Lucrurile care au generat la furtul miliardului au început în 2011, dar lovitura s-a dat în 2014… Printre altele eu am avut și informațiile necesare chiar la fracțiune, unde s-a văzut când s-a furat. Toate sunt din schemele implicate firmelor Holdingului Șor. – Aceștia sunt banii furați? – Sunt banii care au fost furați din sistemul bancar”, a spus Grigoriev. Contactați de TV8, reprezentanții Partidului Șor nu au răspuns la telefon pentru a oferi o reacție.

In this article