Fost șef de la Jurnal TV i-a amintit deputatului PAS Oazu Nantoi cum s-a închinat în 2019 la gardul Kremlinului

Jurnalistul Gabriel Călin i-a amintit deputatului PAS, Oazu Nantoi, cum în data de 27 iunie 2019 a mers la Moscova și a depus flori la Mormântul Soldatului Necunoscut...

Jurnalistul Gabriel Călin i-a amintit deputatului PAS, Oazu Nantoi, cum în data de 27 iunie 2019 a mers la Moscova și a depus flori la Mormântul Soldatului Necunoscut din Grădina Alexandrov, care se află lângă Kremlin. Mesajul lui Călin vine în contextul în care Nantoi a criticat deplasarea președintelui Igor Dodon în Federația Rusă, unde a participat la parada din Piața Roșie. 

“Mare trădător al neamului românesc e Dodon! Nu o sa-i iert niciodată modul în care l-a impus cu forța pe Oazic Nantoi (știți voi, gogoașa politică aciuată în PAS) să depună flori la monumentul de lângă Kremlin!

Dodon, Greceanîi, sunteți criminali ai neamului! cum v-ați putut bate joc în asemenea hal de Sărmanul Oazic și tot PAS-ul Maiei Sandu.

Oazic, nu-i nimic, noi înțelegem și credem că ai făcut acest gest pentru că aveai îndreptat la tâmplă un pistol de către Țîrdea sau Bătrîncea.

Maia fix de asta a mers la întâlnirea cu Kozak.

Acum serios… Nu vi-i greață?”, a scris jurnalistul.

In this article