Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”, ediția a II-a, te așteaptă în Parcul „La Izvor”

Primarul General, Ion Ceban, amintește că, astăzi, în Parcul „La Izvor”, se desfășoară cea de-a doua ediție a Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024”. „De dimineață evenimentul a adunat mii...

Primarul General, Ion Ceban, amintește că, astăzi, în Parcul „La Izvor”, se desfășoară cea de-a doua ediție a Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024”.

„De dimineață evenimentul a adunat mii de oameni de toate vârstele, locuitori ai municipiului Chișinău, dar și vizitatori din alte regiuni ale țării. Participanți la Festival sunt elevi ai școlilor sportive, sportivi profesioniști și amatori, campioni la turnee naționale și internaționale, antrenori, reprezentanți ai cluburilor, asociațiilor și federațiilor, și ai întregii comunități sportive din municipiul Chișinău”, a scrie edilul.

Cei care au dat strat evenimentului au fost viceprimarii municipiului Chișinău, Ilie Ceban, Angela Cutasevici și Irina Gutnic, dar și Șeful adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, Andrei Pavaloi, care au venit cu mesaje de salut și de încurajare pentru copii și tineri, de a practica sportul și modul sănătos de viață.

Important! Părinții care își doresc practicarea unui anumit gen de sport pentru copiii lor și caută opțiuni, o pot face în cadrul evenimentului, unde copiii și tinerii au avut oportunitatea de a se implica în activități sportive ghidate de antrenori sau sportivi profesioniști și să aleagă ceea ce le este mai aproape după preferințe.

„Pe lângă activitățile sportive, vizitatorii evenimentului au parte de surprize speciale. Atmosfera este animată de momente artistice și spectacole de divertisment care aduc zâmbete și voie bună.
De asemenea, Primăria Capitalei organizează activități interactive pentru toate vârstele, de la jocuri tradiționale și concursuri distractive, la parcursuri de escaladă și trageri la țintă”, mai zice Ion Ceban.

Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024” este gazda a 17 școli și licee cu profil sportiv și peste 70 de federații, asociații și cluburi sportive.

Seara va culmina cu un concert excepțional susținut de băieții de la „Zdob și Zdub”.

Vă așteptăm în Parcul „La Izvor”!

In this article